top of page

Inschrijvingsformulier

Bedankt voor de inschrijving! U krijgt zo spoedig mogelijk een bevestiging terug gestuurd.

Boventoonzang

Boventoonzang is het zingen van twee frequenties tegelijkertijd. Deze oeroude techniek wordt traditioneel op verschillende manieren toegepast in Mongolië, Siberië, Tibet en Zuid-Afrika. Recent wordt het ook gebruikt in het westen, voornamelijk voor 'helende' doeleinden. Boventoonzang is een prachtig middel om muziek te maken en is tevens een heel magisch en krachtig middel om onszelf in balans te zingen. Door twee tonen tegelijkertijd te zingen verenigen we hoog en laag, mannelijk en vrouwelijk. Zo ervaren we Eenheid, verbondenheid met de Schepping.

In deze cursus worden er één bepaalde boventoon techniek aangeleerd en ervaar je de helende werking die het op je kan uitoefenen. Ook werk je aan het bewustzijn van – het leren luisteren naar – boventonen in klanken. Na deze workshop ben je in staat boventonen te zingen en hier zelf verder mee aan de slag te gaan. Deze cursus schenkt je evenals een beknopte basiskennis van 'sound healing'.

 

Laat je graag deze workshop doorgaan bij jou thuis of op een andere locatie? Dit kan! Ook privé-lessen zijn mogelijk Neem hiervoor gerust contact op!

Boventoonzang voor beginners

Bekijk hier de AGENDA

Privélessen boventoonzang

  • Voor beginners én gevorderden

  • Locatie: Meerstraat 2, 3870 Heks (Heers)

  • Prijs: €40 per uur

  • Voor aanvraag van een privéles kan eveneens het inschrijvingsformulier gebruikt worden in het kader hiernaast. We zullen ons samen afstemmen op een geschikte datum.

bottom of page