top of page

Inschrijvingsformulier

Bedankt voor de inschrijving! U krijgt zo spoedig mogelijk een bevestiging terug gestuurd.

Mondharp

De mondharp is één van de oudste instrumenten en hét meest wijdverspreide instrument ter wereld! Doorheen de geschiedenis is dit magische boventooninstrument gebruikt geweest voor heel uiteenlopende doeleinden:  aanroepen van spirits, ziektes genezen, rituelen, vrouwen versieren, jagen, en uiteraard ook muziek maken! De mogelijkheden zijn oneindig, evenals de technische mogelijkheden.

In 2009 ontdekte ik het instrument in Nepal en begon ik een eigen techniek te ontwikkelen die sterk gericht is op de beweging van de adem. Door het bespelen van de mondharp voeden we het bewustzijn van onze adem. Ook leren we ons lichaam – buik, borst, keel en mond – te gebruiken als klankkast, waardoor we klank direct gaan linken aan ons eigen lichaam. Door het bespelen van de mondharp worden we ons bewust van boventonen, wat een harmoniserend effect op ons heeft. De mondharp brengt ons speelsheid, vreugde, voert ons naar de diepte en brengt ons rust.

In deze workshops en cursussen deel ik met jullie ademhalingstechnieken, ritmes en allerhande tips en tricks om deze ontdekkingstocht zelf verder te zetten. Ik werk ook graag verder op jullie vragen en jullie inbreng.

 

Laat je graag een workshop of cursus doorgaan bij jou thuis of op een andere locatie? Dit kan! Neem hiervoor gerust contact op!

'Blind Jam' op tv één

Jan Van Looveren leert mondharp spelen op tv één.

Privélessen mondharp

  • Voor beginners én gevorderden

  • Prijs: €40 per uur

  • Voor aanvraag van een privéles kan het inschrijvingsformulier gebruikt worden in het kader hiernaast. We zullen ons samen afstemmen op een geschikte datum.

bottom of page