top of page

Sound Healing Training

Inschrijvingsformulier

Thanks! Message sent.

Video over soundhealing & module 1 (Engels)

Video over de 3 modules (Engels)

Natural Rainbow.jpg

Wat is sound healing?

'Sound healing' of 'klank therapie' is het gebruik van klank om harmonie te creëren in onszelf en onze omgeving. Deze holistische genezingsmethode is een samensmelting van de nieuwste westerse wetenschap en de oudste spirituele – vaak sjamanistische - wijsheid en technieken.

Sinds het begin der tijden gebruikt de mens klank om te communiceren, zich te verbinden met de buiten- en binnenwereld, muziek te maken, het leven te vieren en ziektes te genezen. Klank en muziek hebben een sterkere invloed op ons dan we vaak aannemen.

ALLES in het universum vibreert constant. Alles in het universum heeft dus ook een specifieke vibratie of frequentie. Frequentie is klank. Met andere woorden: alles in het universum is klank! De schepping is één groot lied! Door ons intuïtief te verbinden met specifieke frequenties binnen en buiten onszelf kunnen we invoelen welke klank er nodig is om naar een harmonische staat te wederkeren. Welk instrument helpt je hierbij? Welke klank heb je hiervoor nodig? Hoe kan onze eigen stem hiervoor gebruikt worden? Welke intentie ondersteunt je groeiproces?

Sound healing bevrijdt ons van energetische blokkades, die verantwoordelijk zijn voor pijnen, ongemakken en ziektes. Sound healing helpt ons evenals inzicht te verschaffen in deze blokkades en patronen die ons tegenhouden om volledig gelukkig te zijn. Het toont ons de weg naar de liefde en harmonie die vaak verscholen ligt achter onze schaduw en blokkades.

Waarom deze training?
 

In deze training ligt er een sterke nadruk op innerlijk werk in de eerste twee modules. In module 1 en 2 richten we ons bijna uitsluitend op innerlijk werk via individueel werk en groepswerk. Voor we healing aan anderen geven, is het belangrijk om de technieken eerst op onszelf leren toe te passen. Via zelf healing en zelf inzicht stellen we ons beetje bij beetje in staat om deze healing ook op anderen over te brengen. Zo is de healing geworteld in zelf kennis en ervaring. Module 3 staat enkel in het teken van sound healing geven aan anderen.
 

'Those who know the universe within, know the universe without.'

3 modules
 

De Sound Healing Training bestaat uit 3 modules waarin steeds rond een specifiek thema wordt gewerkt. Elke module bestaat uit 3 intensieve weekends met daar tussen voldoende tijd om te oefenen en integreren. De modules zijn ook afzonderlijk te volgen, mits afronding van de voorafgaande module. Kort samengevat is dit waar rond gewerkt wordt in de verschillende modules:

Module 1:

Thema: Transformatie (van blokkade en schaduw)

Doel: Sound Healing Practitioner

Module 2:

Thema: Creatie (van dromen en wensen)

Doel: Sound Healing Advanced Practitioner

Module 3:

Thema: Geven (van healing)

Doel: Sound Healer
 

Voor wie?

Iedereen die bereid is aan zichzelf te werken en vanuit dit werk ook anderen wil ondersteunen.
 

- Therapeuten

- Yoga of tai chi leraars

- Beoefenaars van sjamanisme

- Muzikanten

- Zij die willen werken aan persoonlijke spirituele ontwikkeling
 

Geen ervaring is vereist om deel te nemen. Zelfs als je geen enkele ervaring hebt in spirituele beoefening, kan je deelnemen.

De training kan echter wel een verrijking en aanvulling zijn voor het werk als therapeut, yoga leraar, masseur, healer, dans begeleider of dergelijke.

Door wie?

Module 1: Surya

Module 2: Surya & Sakshin

Module 3: Surya

Basiscursus Soundhealing.jpg
Level 2 zonder tekst.jpg
flower-110783_640.jpg
  • De Module 1 Training bevat 3 volledige weekends

  • Data herfst 2023: 13, 14 & 15 oktober / 11 & 12 november / 9 & 10 december 2023 (VOLZET)

  • Data lente 2024: 26 tot 28 april / 25 tot 26 mei / 29 tot 30 juni 2024

  • Inclusief alle lessen, geschreven cursus, certificaat en initiatie, alle bio-veganistische maaltijden en accommodatie in het oude klooster van Akasha

  • Accommodatie in gedeelde kamer, tenzij je een privé-kamer verkiest

  • Prijs: €990 (op de camping of in camper €90 korting / privé kamer met gedeelde badkamer €240 extra / privé kamer met eigen badkamer €330 extra)

  • Taal: Engels

Inschrijven kan via Akasha Retreat Center

bottom of page